Palvelut & tuotteet

Kasvohoidot

Kasvohoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kasvohoidon alussa tehdään ihoanalyysi, jonka pohjalta valitaan käytettävät tuotteet ihollesi ja tehdään hoitosuunnitelma. Hoidoissa käytetään luonnonkosmetiikkaa, mm. intialaista luonnonkosmetiikkaa Khadia ja kreikkalaista Evergetikon sarjaa. Ihostasi tulee uudistunut: kirkas, puhdas ja pehmeä. Tunnelmallisessa hoitohuoneessa soi hiljaa taustalla rauhallinen musiikki. Lämmitetyllä hoitopedillä  nautit omasta hetkestäsi ja mielesi rauhoittuu. Anna kiireen haihtua ja keskity omaan hyvään oloosi.

 

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänikasvohoito on hellävarainen mutta tehokas hoito, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja syväpuhdistaa huokoset. Auttaa vaikuttavia aineita imeytymään ihoon sekä kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Ultraäänen värähtely ja lämpövaikutus kiihdyttää aineenvaihduntaa ja nopeuttaa solujen uudistumista. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei suositella raskaana oleville.

 

Hää -ja juhlameikkaukset

Kauniit, kestävät meikkaukset arkeen ja juhlaan tehdään ihoa hoitavalla Youngblood mineraalimeikeillä. Youngbloodilla on Allergia -ja astmayhdistyksen tunnus. Ammattitaitoiset häämeikkaukset vuosien kokemuksella. Meikki tehdään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan, jotta se sopisi täydellisesti kantajalleen. Tule juhlapäivänäsi meikattavaksi – nautit juhlista kauniina tietäen, että meikki kestää ja näyttää hyvältä valokuvissakin. KauneusUnelma tekee yhteistyötä Salon Leena Kolarin kanssa. Tulen tekemään meikkisi kampaamolle, jos aikataulusi on tiukka. Kotikäynnit myös mahdollisia, riippuen välimatkasta hintaan lisätään matkustuskulut ja kotikäyntilisä. Kysy lisää!

 

Meikkiopastukset ja meikkikurssit

Kaipaatko uutta ilmettä tai vinkkejä meikkaukseen? Varaa aika meikkiopastukseen, jossa voit yhdessä ammattilaisen kanssa paneutua sinulle haastaviin meikkauksen osa-alueisiin. Opit korostamaan parhaita puoliasi sinulle sopivilla meikkisävyillä. Meikkiopastuksia järjestetään myös pienryhmille ja ne ovatkin suosittua ohjelmaa esimerkiksi polttareihin, yritysten TYKY-päiviin tai ystävysten illanviettoihin.

 

Dolly´s lash – ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella saadaan kauniisti ylöspäin kaartuvat ripset, mikä tekee ripsentaivuttajien käytön tarpeettomaksi. Ripsien taivuttaminen kemiallisesti on myös huomattavasti turvallisempaa ja hellävaraisempaa kuin mekaanisten ripsentaivuttajien pitkäaikainen käyttö ja helpottaa aamuja huomattavasti. Kestotaivutuksessa ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät todella pitkiltä ja katse avoimelta!

Kestotaivutus on näyttävimmillään noin kuukauden ajan käsittelystä, mutta ripsissä on useimmiten kaarevuutta vielä parin-kolmenkin kuukauden jälkeen. Kestotaivutus kasvaa ripsistä ulos ripsien uusiutuessa ja uudet ripset tulevat suorina ja hyväkuntoisina jälleen takaisin. Seuraavaa taivutusta suositellaan vasta kun edellinen käsittely on kokonaan poistunut ripsistä.

Ylöspäin kaartuvat ripset kohottavat ja kirkastavat katsetta. Ripset näyttävät tuuheammilta sekä pidemmiltä, kun ne kaartuvat ylöspäin. Käsittely saa myös erityisen jäykät ja suorat ripsetkin kaartumaan kauniisti ja sopii mainiosti sekä lyhyille että pitkille ripsille. Käsittelyn jälkeen ripsiväri levittyy helpommin eivätkä ripset tartu esim. silmälaseihin.

Kestotaivutuksen viimeistelee ripsien kestovärjäys, joka sisältyy käsittelyn hintaan. Hoidon yhteydessä voidaan haluttaessa myös muotoilla sekä värjätä kulmakarvat. Oikeanlainen kulmakarvojen muoto luo ikään kuin kehykset silmille ja saa yhdessä ripsien kestotaivutuksen kanssa aikaan “kohotuksen” koko silmänseudulle. Ei irtoripsiä, ei pikaliimoja, ei kirvelyä, luonnollinen ja näyttävä lopputulos. Todella hyvä vaihtoehto ripsipidennyksille!

Huom. Tule kestotaivutukseen ilman silmämeikkiä.

HotStone kuumakivihieronta

Erittäin rentouttava ja stressiä lievittävä hoito, joka lämmittää koko kehoa. Laukaisee tehokkaasti jännityksiä kehosta ja helpottaa kipuja. Hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa nesteitä. Hoidossa käytetään hierontaa, lämpimiä kiviä ja ihoa hoitavia hierontaöljyjä. Kesto 60min. Ihana hoito lahjaksi!

 

Intialainen päähieronta

Hoitomuotona Suomeen vasta vuonna 1999 saapunut intialainen päähieronta on alunperin osa ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. Eurooppaan päänhieronta rantautui Englannista käsin vuonna 1978, jolloin intialainen Narendra Mehta aloitti siellä vastaanottonsa. Hän kehitti ja harjoitti päähierontaa Intiassa oppimin menetelmin lisäten hierontaan kuuluviksi myös kaulan, hartiat ja kasvot sekä tehokkaat erikoistekniikat.

Hoito suoritetaan siten, että hoidettava istuu tuolilla vaatteet yllään ja hieroja työskentelee seisten hänen takanaan. Intialainen päähieronta aloitetaan tavallisesti aaltomaisin liikkein niska-hartia-alueelta ja käsivarsista, jonka jälkeen siirrytään käsittelemään pään alue, myös kasvot. Hoidossa käytetään hyväksi muun muassa hierontaa, shiatsua sekä akupisteitä ja hoito kestää noin puoli tuntia.

Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut, jotkut jopa nukahtavat hieronnan aikana ja hoidon vaikutukset saattavat kestää jopa 24-36 tuntia sen jälkeen. Intialainen päähieronta kiihdyttää muun muassa aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Se vapauttaa pysähtynyttä energiaa ja auttaa kehoa toimimaan tasapainoisella tavalla. Koska sen virkistävät ja samaan aikaan rauhoittavat vaikutukset ovat moninaiset, sopii se kaikille. Tule kokeilemaan. Mainio lahjaidea!

 

Sokerointi

Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja.

  • Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin.
  • Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.
  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
  • Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
  • Sokerointi on hygieenistä.
  • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
  • Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
  • Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

 

Evergetikon luonnonkosmetiikka

Evergetikon on Ioannis Skrafnakiksen rakkaudella luoma kauneuden- ja ihonhoitosarja, jonka raaka-aineet kasvavat Kreetalla ja joista ne jalostetetaan käsin tuotteiksi Skalanin kylässä, Knossoksen raunioiden katveessa. Jokainen tuote on huolella suunniteltu ja toteutettu. Tuotteissa yhdistyvät luonto, eteeriset öljyt, mehiläisvaha ja kasviöljyt. Tuoksut tulevat suoraan kasveista. Suurin osa tuotteista on vegaanisia (ilman mehiläisvahaa). Tervetuloa tutustumaan ihaniin tuotteisiin.

 

 

Khadi luonnonkosmetiikka

Khadi-tuotteet perustuvat Ayurvedan oppeihin hoitaen kehoa, mieltä ja sielua, tarkoituksena pitää keho kauniina yrteillä ja öljyillä. Khadi-tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai säilöntäaineita. Sarjasta löytyy tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon. Päivittäinen hoitorituaali Khadi-tuotteilla auttaa hoitamaan, puhdistamaan ja uudistamaan kehoa ulkoisesti.  Ayurvedisia yrtti- ja öljysekoituksia sisältävillä naamioilla sekä kasvo -ja vartaloöljyillä.

Tuotteita ei testata eläimillä ja yrtit kerätään paikallisten toimesta luonnosta sen tasapainoa järkyttämättä. Tuotteilla on BDIH-sertifiointi.

khadi

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Kauppakatu 61
53100 Lappeenranta
044 0770 170
kauneusunelma@gmail.com