Info

KauneusUnelma

Kauppakatu 61 (käynti Mutkakadulta, samassa rakennuksessa kuin Spr Kontti)

53100 Lappeenranta

Puh. 044 0770 170  tai kauneusunelma@gmail.com

 

Aukioloajat ja ajanvaraus

Liikkeessä ei ole kiinteitä aukioloaikoja. Hoitola avoinna sopimuksen mukaan ajanvarauksella.

Mikäli mahdollista, toivon sinun käyttävän ensisijaisesti nettiajanvarausta, koska en vastaa puheluihin hoitojen aikana.  Jos en pääse vastaamaan puhelimeen, ole ystävällinen ja jätä vastaajaan viesti sekä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.

 

Ajanvarauksen peruutus/myöhästyminen hoitoajalta

Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50 % tilatun hoidon hinnasta (myös lahjakorttihoitoihin varatuista ajoista). Aika katsotaan peruuttamattomaksi, mikäli peruutusta ei tehdä viimeistään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Lähetämme laskun peruuttamattomasta ajasta. Huomioithan, että myöhästyessäsi varatulta hoitoajalta, joudumme mahdollisesti lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi, mikäli seuraava asiakasvaraus on heti hoitoaikasi jälkeen.

 

Lahjakortin ostaminen ja käyttäminen

Voit ostaa lahjakortin joko käymällä hoitolassa tai sähköpostilla (verkkopankkimaksu, lahjakortti kuvaliitteenä/postissa). Hoitola on avoinna vain ajanvarauksella, joten otathan ystävällisesti yhteyttä kun tulet hakemaan lahjakorttia, niin tiedämme olla paikalla: Sähköpostilla kauneusunelma@gmail.com tai p. 044 0770170.

Lahjakortin voit käyttää hoitoihin tai tuotteisiin. Aikaa varatessasi muista katsoa kortista myyjän nimi ja varaa aika hänelle. Lahjakortti on käytettävä sen voimassaoloaikana. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Pyydämme lahjakorttia käyttäviä asiakkaita varaamaan hoitoajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan päättymistä tai ottamaan yhteyttä ennen umpeutumisaikaa, jos ette ehdi käyttämään määräaikana.

 

Auton pysäköinti

Ilmaisia parkkipaikkoja löytyy Mutkakadun varresta liikkeen edestä (kiekolla 2h) ja katolta (kiekolla 1h). Lähellä n. 100m päässä on myös kauppakeskus Gallerian parkkihalli.

 

 

Yhteystiedot

Kauppakatu 61
53100 Lappeenranta
044 0770 170
kauneusunelma@gmail.com